Troll-Rally

DU er hjertelig velkommen til Trollrally helga

23.-25. august 2024.

Dette blir den 58. gangen vi arrangerer treffet.

OBS!! Det blir ikke solgt alkohol på Troll-Rally i år heller.

Trollrally ble første gang arrangert i 1965 med et besøkstall på ca 175 motorsyklister. Det var en liten kameratgjeng med Maarten Maager, noen store mc-entusiaster som sto for den spede starten. De kom til og med motorsyklister fra Holland, Tyskland og en bestemor fra Frankrike som passasjer på en Norton Atlas 750. Å arrangere Trollrally ga mersmak og resten er blitt en tradisjonsrik historie.
Paragraf 1 i vedtektene for Trollrally:

”Trollrally har som formål å øke interessen for turkjøring med motorsykkel og å fremme kameratskapet blant motorsyklister.”

Sett av helga og kom innom Stykjavika i Fyresdal, og opplev stemninga og møt gamle og nye motorsyklister.

TREFFPLASS OG ADMINISTRASJON !

Treffplass:Ved riksvei 355 litt nord for Fyresdal i Telemark. Her har vi vært siden 1990, området er en idyllisk furumo ved Fyresdalsvatnet. Her er det god plass til alle om du vil ha det rolig eller vil ha mer tempo.
Avstander:Fra Oslo ca 250 km, Kristiansand ca 160 km, Stavanger ca 250 km og Bergen ca 320 km. Kommer du fra Alta eller Kirkenes er det litt lenger.
GPS koordinater:+59 12’ 1.66”, +8 4’ 2,63” (59.200460,8.067398)
Innkomst:Åpner fredag ca. kl 16:00. Her får du kjøpt t-shirts, gensere, skyggeluer, nye og gamle merker.
Kiosk:Åpen fra fredag ettermiddag til søndag. Vi har kaffe, mineralvann, pølser, sjokolade osv.
Grillen:Fyres opp fredag kl 18:00 og lørdag fra kl 12:00. Her har vi som oftest hamburgere, kyllinglår, grillpølser og eventuelt annet fra vår lokale leverandør.
Mattelt:Årets arrangement blir også uten salg av alkohol på plassen.
Frokost:Står klar lørdags- og søndagsmorgen fra kl 08:00 til kl 12:00. Denne serveres i teltet ved grillen.
Vann :Vi har drikkevann fra en egen kran ved kiosken. Vi tar vann fra elva og kjører det gjennom et mini renseanlegg. Vaskerennene ved toalettanlegget har ikke renset vann.
Toaletter:Her kan du velge om du vil sitte på vår ”gamle” runde eller om du ønsker plast under baken. Vi har satt toaletter flere steder på området.
Dusj:Finnes ikke på selve treffplassen, men du kan boltre deg i Fyresdalsvannet eller prøve elvespa. For de mer kresne har vi tilgang til dusjer i det kommunale badet i Fyresdal, kr 25, lørdag fra 12 – 14.30. Betales inngang badet.
Søppel:Det blir satt opp svarte sekker til søppel og gjennomsiktige til flasker og bokser. Vi håper at DU hjelper oss med å forlate friluftsområdet i Fyresdal like uberørt når du drar som når du kom. Det blir også satt opp en stor container ved innkomsten som du kan benytte om det er noe du ikke vil ta med hjem.
Røde Kors:Det lokale laget fra Fyresdal har vært trofaste i alle åra og stiller opp i år igjen. De tar seg av store og små skader. De selger også ved, dersom det er tillatt fra brannvesenet å brenne bål, se oppslag om dette på plassen.

HVA KAN DU VÆRE MED PÅ !

Musikk:Rockeband spiller opp fredagskveld fra ca kl 21:00 og lørdag fra ca kl 20:30. Speed date i naboteltet og kom til plattingen.
Premier:Premieutdeling for vinner av lekene når lekene er ferdige.Lengst kjørte dameLengst kjørte herreLengst kjørte lettvekter

VIKTIG INFORMASJON !

Parkering:Dette er et mc treff, og det er parkering for mc innenfor portene. BILER er ikke velkommen til plassen. Det er ikke parkeringsplasser beregnet for det, om du har med følgebil så må den stå ved riksvegen. Trollrally tar ikke ansvar eller legger opp til eget opplegg for BILER.